Vermicelli med räkor och pesto

Ja, det här blev min middag alltså. Enkelt, snabbt och supergott (och väldigt grönt, hehe).
 
 
 
 
Det här behövs för 4 portioner:
1 pkt vermicelli
1 stor, röd paprika
ca ½ burk minimajs
1 liten rödlök
1 förpackning färska sockerärtor
250 g skalade räkor
1 dl spenatpesto
lime eller citron att pressa över
ärtskott som dekoration
 
Så här gör du:
Koka vermicellin enligt anvisning på förpackningen. Skär den i mindre bitar så blir den mer lätthanterlig när man sedan rör ihop allt. Skär paprikan och löken i bitar och fräs lätt i olivolja. Lägg ner minimajsen, sockerärtorna, vermicellin och peston och rör om. Lägg sist ner räkorna och värm upp allt så räkorna blir varma men inte kokta, då blir de sega och inte så goda. Smaka av med Herbamare örtsalt och nymalen svartpeppar och droppa lite lime eller citron över. Lägg upp på tallrik och lägg på en rejäl tuss ärtskott på toppen.