Stekt älg med fetaoströra och matvete med spenat och soltorkade tomater
Dagens middag. Så galet gott. Jag är galen i stekt älgkött. Så mört och så gott, och så kan det inte bli mer ekologiskt än så.

Fetaoströra:
½ paket ekologisk fetaost
1 burk ekologisk creme fraiche
1 vitlöksklyfta
Bara mixa ihop och servera.
Matvetemix:
4 portioner matvete enligt anvisningar på förpackningen (tips: lägg ½ buljongtärning i kokvattnet så blir det lite annan smak)
2 dl fryst spenat
½ burk soltorkade tomater
2 vitlöksklyftor
salt, peppar
en nypa riven muskotnöt
Koka matvetet. Tina spenaten, hacka vitlöken och strimla tomaterna. Fräs ihop tomaterna och vitlöken lätt i olja. Tillsätt spenaten och låt den smälta ner. Lägg sedan ner matvetet och krydda. Smaka av.


mums