Åhej åhå. Ner igen!

Vägde in mig på viktis idag och det var neråt 1,7 kg! Nu hade jag ju inte vägt mig på 2 v eftersom jag inte hann förra måndagen, och sist jag vägde mig så hade jag gått upp. Men det tog jag igen med råge. Nu är det bara ett enda sketet hekto kvar till min tredje guldstjärna = 9 kg. Så jag hoppas det kommer nästa vecka! Något jag märkt är att det är lättare och lättare att komma tillbaka på banan igen när jag halkat snett, vilket är en himla tur för det är SÅ kämpigt att fightas mot de inre demonerna som försöker tala om för mig hur gott det är med fikabröd, godis och annat. Jag stod faktiskt emot en nybakad kanelbulle idag som min kandidat tagit med sig. Det var svårt, men det gick och jag kände mig otacksam men nöjd när jag inte åt den. ;)
 
Idag har jag haft betygssamtal. Det är det värsta med mitt jobb. Betygen. Usch och fy för att sätta en stämpel på unga människor, att gradera dem i "du är bra och du är inte lika bra" (enligt skolverket), I hate it! Men tyvärr ingår det i mitt jobb och jag måste utföra det, trots att jag tycker det är hemskt. Betygssamtalen är jobbiga eftersom eleverna inte alltid har insikt. Härom året hade jag samtal med en elev som var helt övertygad om att hen låg på ett A i betyg, trots att hen egentligen låg på ett svagt E, dvs på gränsen till att bli godkänd... är det inte kul. Uschuschusch! 
 
Nä, nu är det dags att sova. Imorgon är det studiedag, och sedan har jag pluggdag hemma på eftermiddagen. På fredag ska uppsatsen in för en första bedömning om den håller för opponering... Hjälp!