Så less, men kämpar på ändå

Kom nu sommarloooooov!! Jag vill ha lov NUUUU! Helst nyss. Jag är så ofantligt sliten i år på ett sätt som jag inte upplevt hittills, vilket förstås påverkar viktnedgången (den numera obefintliga). Men jag har börjat rätta mig i ledet igen efter nästan 2 veckors excesser, så idag var första gången på länge som jag skriver in allt jag äter i viktväktar-appen igen. Det känns bra just nu, så jag hoppas det fortsätter så.
 
Träningen numera är helt avskaffad. Har inte varit på en promenad ens, men ska försöka komma ut idag om det inte börjar regna igen! Så in i dödens trött på detta ombytliga väder. Jag vill ha sol och värme! Vilken tur att vi ska till Turkiet i sommar så vi får lite sol på kroppen och knoppen i alla fall om nu vädret skulle bli ruttet i sommar. Om jag tittar ut genom fönstret så ser det mörkt ut för promenadväder... Blåsvarta moln tornar upp sig... Hoppas det är tillfälligt bara.

Nej, nu ska jag fortsätta med min uppsats. Är hemma med hostig son idag, och då passar jag på att skriva. Även om det är mycket kvar, så börjar jag se ljuset i tunneln. Om lite drygt en vecka ska den skickas in till min handledare för en första genomläsning, och om 2 veckor ska den vara klar! Gulp! Men jag fixar det.
#1 - - Joline:

Skickar en "kämpapåkram", nu är sommarlovet nära!!!

Svar: Tack så mycket! Sådana kramar behövs ibland. :)
Nina W