Tillfälligt avbrott

Jag har just nu ingen motivation whatsoever att jobba med vikten. Jag ska ta itu med det igen när alla "farligheter" är över om några veckor (kalas, kräftskivor och annat), och då återkommer jag.

Tills vidare: häng on. Jag kommer snart tillbaka i en blogg nära dig. :)

Såååååå trött!

Tänkte vara fru duktig idag och ge mig ut och gå på kvällen, men det tog tvärstopp. Jag är så galet trött efter de här inledande dagarna på jobbet så orken är totalt borta när jag kommer hem. Jag kraschar i soffan direkt och sedan gör jag inte mycket mer innan det är dags för sängen. 

Jaja, jag hoppas det är tillfälligt för jag mååååååste verkligen börja jobba med vikten igen. 

Har dock ätit bra idag, förutom ett par chokladbitar som slank ner i bara farten när jag kom hem. Gulp. 

Hoppas på en bättre dag imorhon. 

Första jobbdagen efter semestern och god glass!

Jag överlevde första dagen på jobbet. Nu är det ju inget nytt jobb eller så, utan bara börjat jobba efter semestern igen och det är ju nog så jobbigt. 8,5 veckas ledighet har nu tagit slut, och det kändes oerhört tufft att kliva upp imorse. Men det var samtidigt kul att komma till jobbet, träffa alla gamla kollegor och flera nya. Förhoppningsvis blir det ett nytt spännande år med nya elever och nya utmaningar. Det är alltid spännande såhär i augusti. Sedan blir det lagom spännande om ett par månader... Hehe.
 
Hursomhelst, så "firade" vi första jobbdagen med lite hemgjord glass. Vi köpte en billig, liten glassmaskin bara för att testa och ikväll invigde vi den med yoghurtglass med jordgubbar. Herregud så gott det var! OJ! Det här ska helt klart utvecklas och testas.
 
Du behöver för 4 port:
200 g jordgubbar (frysta bär ska tinas)
2 dl yoghurt
1 dl kvarg
1 tsk citronsaft
sötning motsvarande 1 dl socker
 
Så här gör du:
Förbered genom att frysa glassmaskinen enligt intruktionerna för just din maskin. 
 
Blanda ihop ingredienserna i en bunke och mixa med mixerstav. Det kan gott finnas med små bitar av bären, men det ska ändå blandas ordentligt. Häll i maskinen och kör tills det blir glassig konsistens. Jag dog nästan lyckodöden när jag åt det här.