Mål till midsommar

Igår på viktis pratade vi om vad vi har för mål fram till midsommar. Alla pratade om hur många kg de skulle gå ner, vissa mer realistiska än andra. Även jag funderade i kilon och tänkte att 5 kg ska jag väl kunna få bort på de 8 veckor som är kvar. Om jag fortsätter snitta på -1 kg/v så blir det ju 8 kg, men det är inte alls realistiskt. Dels för att ju mindre jag blir desto svårare blir det att gå ner, men det är också så att jag har flera utmaningar framför mig nu. Jag fyller år i maj, och sedan tar min dotter studenten i juni så det kommer bli tufft. Jag ska verkligen kämpa för att stå emot allt gott som finns, men jag ska inte späka mig heller förstås. 

Men sedan kom jag på att jag ju inte behöver stirra mig blind på siffrorna på vågen. Varför inte tänka på andra mål än bara antal kilon? Jag har så smått börjat komma igång med löpträning, och jag kom på att jag vill ha som mål att kunna springa mycket längre än jag kan nu. Kanske jag till och med kan springa min vanliga runda på 3,8 km?! Det vore ju fantastiskt. Det ska jag sätta som mål. 

Jag har faktiskt ett mål till. Att kunna komma i ett par jeans som jag bara älskar. Ett par ljusa jeans med blombroderier på, inköpta på H&M för många år sedan. Det målet SKA jag fixa!

Nu vill jag veta: vad har du satt för mål till midsommar? OBS, du behöver naturligtvis inte vara viktväktare för att svara. Alla som går ner i vikt har ju sina mål satta framför sig att jobba mot. Så, vad har du för mål?


#1 - - Louise:

Låter sjukt bra! Och 5 kg till dess tycker jag verkligen är realistiskt med tanke på ditt snitt :)
Själv så kör jag på lite hårdare utan så mycket onyttigheter. Så hoppas ligga på -7,5 kg till midsommar. Men man ska ju anpassa sig efter vad som passar in i ens liv :)

Svar: Tack. Ja, jag hoppas det blir bra. Nu kör vi ända in i kaklet! Tjoho!
Nina W

#2 - - Biggie:

Jag har inga mål alls just nu. Jag kämpar med att hålla näsan ovanför ytan just nu och att inte gå upp mer i vikt. Så ja, det blir väl mitt mål då; att inte gå upp i vikt och må bättre.

Svar: Det är väl ett jättebra mål tycker jag! Jag håller tummarna för dig! Kram
Nina W