Vikten går uppåt...

Usch. Det märks att kropp och psyke hör ihop. När det finns mycket tankar och funderingar varvat med lite oro så blir det så att jag inte orkar tänka på att äta bra och att träna som jag sagt i tidigare inlägg. Det märktes idag på vågen. Plus för andra veckan i rad. Bara 4 hg förvisso denna vecka, men ändå ett plus. Jag vill egentligen träna, jag vill egentligen äta nyttigt och gå ner i vikt, men energin är helt borta. Jag är tom, håglös och likgiltig. Jag äter glass och godis och bryr mig inte speciellt att det är dåligt för kroppen.
 
Jag väntar på att ett orosmoment ska lösa sig snart (hoppas jag), och när den knuten är löst då kanske jag kan hitta orken och lusten att jobba med vikten igen. Hoppas hoppas...
 
Så idag tar jag en skrivdag där jag fortsätter skriva lite på mitt manus nr 3 som blir helt fab!
#1 - - None None:

Hej, jag har precis hittat din blogg och det känns som att det skulle kunna vara min egen. Ibland är det så tufft att hitta motivation och även fast jag just nu är inne i en bra period så vet jag att bakslag kommer att komma. Skickar en hejapåkram så länge. Om du vill titta in hos mig bloggar jag på
http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/

Svar: Hej och kul att du hittat hit! Välkommen. :)
Ja, bakslag kommer och går. Det är en skumpig färd vi är ute på alla vi som ska gå ner i vikt. Ibland ramlar vi av, men då får man fundera på om man ska upp på vägen igen eller ligga kvar i diket. Just nu är jag i diket, och har lite svårt att ta mig upp härifrån för tillfället, men jag kommer snart få kraft att kliva upp på vägen och gå vidare mot mitt mål. Vi får kämpa, och jag hejar på dig också! Nu ska jag kika in i din blogg. :) Ha det så bra.
<3
Nina W

#2 - - CG:

Det är så trist när man hamnar i en svacka o går upp :-( Men jag vet att du kommer tillbaka till ditt gamla tänk snart, just nu har du för mycket annat i huvudet.
Man orkar inte alltid!

Skickar lite styrkekramar till dig <3

Svar: Tack snälla du för pepp. Jag behöver det verkligen nu eftersom allt i huvudet är kaos och jag kan inte fokusera på vikten alls. Men det är som du säger; det kommer snart tillbaka igen. :)
Nina W